totally värt de'

men idiothus. jag hade skrivit piss långt så går proppen, och eftersom jag har en såån bra datan, men ett batteri som är på noll då dog den direkt. måste ha sladden i hela tin.

igår va en sån dag som jag lovar mig själv att aldrig mer dricka alkohol, jag ska bli nykterist. men se det är typ omöjligt(; .. ja ska nämligen på julbord på en båt, alltså kvälls kryssning men jobbet. Och mina kära kollegor och chefer har sagt att dom minsann ska supa mig under bordet! men eftersom ja är ganska liten om man jämför med dom, så kom jag på den underbara regeln att när jag dricker EN så dricker dom TVÅ. då får jag iaf lite tid på mig, inte sant?
nu ska jag baka mockarutor och ta med i morgon till fikat, man är ganska slut vid eftermiddags fikat så lite socker är alltid uppskattat.

juste på torsdag ska jag på arbetsintervju också! wish me luck, jag hoppas verkligen på dehär jobbet närmare hem och allt, men nu plötsligt slog det mig., att jag inte har så mycket att komma 'hem' till. '


only time can tell.



en bild från vintern 08. den vintern är saknad som tusan.
på bild; Sofie med rami och chappe.


min underbara estrella

Estrella - vant tjuven

Viggo i sina yngre dar (; .. alltid lika oskylldig

herre heelg

godmorgon! eller god natt? kom typ hem för ett tag sen, de b.rjade som en vanlig lördag, dricka med några kompisar och helt plötsligt får vi för oss att dra till sportsbar, och vipps så sitter man i en taxi påväg dit, behöver inte visa legg eller betala inträde, najsnajs, smugglade till och med in mina cider (a) .. väl där inne så hade vi as kul,  dansade till stängning och sen vare efterfest därvi förade. hur som helst, kanske borde sova nu, ..
det är ju en dag i morgon också, eller hur?

surrounded by ålslem

counting all the assholes in the room
well i'm definitely not alone
you're a liar, you're a cheater, you're fool
well that's just like me, and I know you too
Mr. Perfect doesn't exist my little friend
and i tell you it again
well maybe you think your lie is safe
but i read you like a letter
your charm do not evens the pain
it fills me with rage, and you do it again


mycke på jobbet idag, jobbade hel dag. blev driven med och retad tyyp hela dagen, men ja fick många bra chanser att ge igen, och OM jag tog dom! ..
snösnösnö, härligt! om nån som är tusen gånger gladare än mig är ozzie, han är helt överlycklig. Springer runt, gräver, hoppar, kastar upp snö till sig själv och fångar i luften och är allmänt galen. Busar inte jag med honom så busar han ensam, nästan lika kul (; .. så idag efter jobbet åkte jag till JULA med pappa för att köpa nån pulk liknande sak, men måste säga att ja blev lite besviken, den gled inte lika bra som ja trodde men hej för 99kr kan man inte begära så mycket. Men pontus gav mig ett stearin ljus som ja skulle gnida mot och efter det så gick de undan! :D .. åkte ensam, åkte med ozzie i knät, åkte på ozzie, åkte typ hursomhelst, varsomhelst. ozzie blev i varje fall väääldigt nöjd. mellan 20 och 30 centimeter snö här nu, och de snöar fortfarande, får väl gräva gångar till bilen i morgon bitti, och på tal om bilen, pappa raceade upp för hela backen upp till huset, läääskigt, men de gick ju bra. svårt att visa backen på bild men den är lång och brant, och på ena sidan är de berg och på den andra är de backe ner. snart ska jag och pontus kolla på twilight filmen eclipse, vi skulle se den förut efter island, men jag tjuv kollade på den när jag va där, så nu ska vi se den (;.

förövrigt är jag helt slut, lång dag och kall natt vare, frös som en jag vet inte vad, ändå ligger jag och sover på golvet på en madrass precis nedanför vedspisen (A). ska elda lite bättre inatt! på fredag ska jag få träffa sofie hela kvällen, ska bli kul som fan (: ska till globen och härja, kommer antagligen shoppa upp halva, läs hela, lönen på typ olika hund täcken och koppel som jag antagligen inte behöver till mina hundar. men det kommer ja inte att komma på förens ja är hemma och då äre försent att ändra sig (A) höhö.

ha en bra kväll!


backen ner, dock inte enda uppifrån :)


ozzie på pulka saken! orkade inte ta bort att ögonen lyser, ni får stå ut!



every tomorrow is a day i never planned

i'm like a puzzle but all of my pieces are jagged
if you can understand this, we can make some magic


konstig helg. inge alkohol och de borde ju va en bra sak, men istället satt ja upp sent båda kvällarna. på lördagen gick jag inte ens och la mig, utan va jag med en kompis till fyra på natten och när ja kom hem va jah uppe till sex och sen drog jag hemifrån igen vid sju, åtta typ. sen när jag kom hem vid typ ett, två så var min dag helt upp och ned, jag visste inte om de va dag eller natt, ja va inte hungrig även om ja åt middag tidigt dagen innan, åt två mackor och sen la ja mig på soffan och kolla på första boxen av oc, somnade vid åtta och kl tio skulle ja hämta pappa i täby. sen vare läggdags när ja kom hem, ska ju upp halv fem för att åka till jobbet så ah de blev inte mycke sömn den natten heller, typ fem timmar. mår piss nu, huvudvärk och snurrig. men som många gånger som ja druckit lite för mycke så säger jag alltid att 'jag ska aldrig mer dricka alkohol' men de vet vi ju att de aldrig skulle ske. typ så säger jag nu, jag ska aldrig mer dygna. (läs; det kommer ske).

jag hatar att bli tillsagt vad jag ska måste, ska eller bör göra. men samtidigt vill jag att de ska finnas typ nån som bara kunde göra valet åt mig. så jag slapp ta beslutet. ingen förstår som inte varit i samma situation. men ja är så otroligt tacksam för att jag har mina underbara fina vänner. ni ställer alltid upp och finns där och lyssnar och det är jag väldigt tacksam för. underbara människor är vad ni är.

sökte nytt jobb idag, ska på intervju snart, så håll tummarna. sover super skönt om jag fick det. i need som cash. men vore skönt också för då är ja inte helt arbetslös efter årsskiftet. jag blir ju arbetslös på julafton, höhö.

mitt hår har blivit ganska långt nu, har inte klippt mig på flera månader (a).. jag är bra slö. det började växa som tusan när ja va på island. inge färgning, inge hårspray varje dag, inge tuppering, ingen dusch varje dag osv, det mådde bra som fan och växte hur mycke som helst, när ja kom hem antog ja att de skulle sluta växa sådär mycke men de har bara fortsatt, ja älskar långt hår, men jag har ju bara långt och platt så ja måste alltid göra ngt med de. antingen toffs eller tuppera så jag får volym, men nu måste ja tusan klippa mig. har köpt blekning också, tänkte göra slingor, men ja tror ja avaktar me dom planerna ^^ . mitt hår ser nästan svart ut nu, men de äre inte, det är brunt:)




when i get older i will be stronger

this morning, you wake, a sunray hits your face
smeared makeup as we lay in the wake of destruction
hush baby, speak softly, tell me i’ll be sorry
that you pushed me into the coffee table last night
so i can push you off me
try and touch me so i can scream at you not to touch me
run out the room and i’ll follow you like a lost puppy
baby, without you, i’m nothing, i’m so lost, hug me
then tell me how ugly i am, but that you’ll always love me
then after that, shove me, in the aftermath of the
destructive path that we’re on,
two psychopaths but we
know that no matter how many knives we put in each other’s backs
that we’ll have each other’s backs, ’cause we’re that lucky
together, we move mountains, let’s not make mountains out of molehills,
you hit me twice, yeah, but who’s countin’?
i may have hit you three times, i’m startin’ to lose count
but together, we’ll live forever, we found the youth fountain
our love is crazy, we’re nuts, but i refused counsellin’
this house is too huge, if you move out i’ll burn all two thousand
square feet of it to the ground, ain’t shit you can do about it
with you i’m in my fuckin’ mind, without you, i’m out it



min nojger är on her way here

woopwoop! min älskade nojger kommer över :) mysmys! sen ska vi förhoppningsvis möta mazieer,när han är klar med sin tävling :)

hörs seeeeen !



same, same but different.

it's a long shot, but i say why not
if i say forget it, i know that i'll regret it
it's a long shot just to beat these odds
the chance is we won't make it
but i know if i don't take it, there's no chance
cause you're the best i got
so take a long shot


you don't leave your friends behind


jag tror, bara tror att jag lyckades. ja va trevlig, eller ah jag var inte otrevlig iaf. sjukt jobbigt var det iaf, att se någon i ögon och bara vilja krama och få de som förut, men så är inte fallet. jag vill men jag kan inte. jävla skitdag har de varit idag, allt går bara down hill just nu. nu äre helg och ingenting är som de brukar, eller borde, eller hur ja vill att de ska va kanske ja menar. Inge stall tex, inge alls. hästlös. någon som vill ha sin häst tränad eller vad som helst? ja ska höra av mig till ett par stall, har två stycken ägare som redan frågat, får se om ja nappar på de. tråkigt bara att byta stall när man varit i ett o samma i typ, ah shit snart 10 år. 

aja nog om häst prat kanske. har precis gjort philadelphia glass, tar med de som efterrätt till madde o stefan. den är faktiskt sjukt god, nästan så man föräter sig.

nu ikväll då, va händer? eller ska alla sitta hemma som jag och va döa fiskar. min nojger gör ett tappert försök just nu, vill men de tar tid att åka till sumpan. komigen carro, taggatill. usch jäkla pepp blogg. va ska ja annars ha den till just nu. hejja. tummen upp för mitt humör, ni kanske själv märker hur bra jag mår.

i didn't give him all my love, i guess now i got my payback


en bild från en happy dag! mina älsklingar elin och emelie



so hold my hand

this life don't last forever, so tell me what we're waiting for
we're better off being together then being miserable alone
so hold my hand


nu sitter jag här i berga, har kört hit efter jobbet och ska snart till stallet och rida lektion för en tränare. sen ska ja tillbaka till värmdö och sova, är väl hemma till elva, och ska upp lite innan fem igen och jobba! jiha!
trött redan nu.

nejjjag har inget vettigt att skriva idag känner jag, hur kul kan de va att läsa massa arga ord hela tin.

If you ever loved somebody put your hands up

skitdag. frös som en galning hela natten, vid fyra stod ja inte ut längre och drog på mig massa kläder inklusive pappas jacka(!) tro mig, ja frös fortfarande! gick upp vid fem och skulle äta och åka till jobbet, piss humör och mensvärk. de började inte bra. massa tankar i huvet, ja behöver tömma mig själv på ord och tankar .. kanske dags att skaffa lösenordsskyddad blogg igen. nej ingen toppdag för mig idag, men förhoppningsvis  blir det bättre i morgon, ska tillbaka till stallet, en kvinna i stallet frågade om jag kunde rida hennes häst för en tränare i morgon kväll, känns jätte kul att hon frågade mig av alla människor,, det är inte lätt att gå från väldigtbra till loser på bara några veckor.

nu är iaf tisdagen avklarad,imorgon äre onsdag o då äre värsta jobbet klart, sen äre bara slö torsdag och fredag sen heeelg! .. middag hos madde och stefan på fredag med mamma pappa och pontus. mysmys, jag tog på mig att stå för efterrätten. vi får se va ja ska hitta på för kul!

jag vill förövrigt ha mitt liv tillbaka. pallar inte byta status på facebook bah, *hm kanske, vet inte riktigt hur det är* de vore ju inte allt för tokigt förklarat. det är nu eller aldrig, sista chansen liksom, upp till bevis.

nejj nu ska jag tröst äta gurka och morötter med dipp.


in this tug of war, you’ll always win, even when i’m right.

i try to run but i don’t ever wanna leave.
til the walls are going up in smoke with all our memories.


But you’ll always be my hero, even though you lost your mind

vet inte vart jag ska börja. Jag vill skriva så mycke, så många ord som jag bara vill skrika ut men de vore olämpligt eftersom ja inte har en slusning .. eller jo okej där ljög jag, en liten aning har jag  .. om vilka som läser min blogg. Men om fel personer skulle läsa så vore de otrevligt. Egentligen har jag ingen som helst skylldighet att vara varken trevligt eller tyst. men vad ska jag göra, vill ju inte skapa dålig stämning, de vare hon som gjorde. Nu äre over and out, ja känner inget större lust att prata med henne just för att ja inte vill vara otrevlig, så jag backar, jag gav mig, jag ger upp, happy? det ända jag hade kvar, och det som betyder så grymt mycket för mig, tar du? takt framför ögonen på mig? när du har allt att välja på måste du ta just det jag har? vet inte vad du har att säga mig men inte ett ord har jag hört, trevligt. jag har så många frågor men ingen kan jag ställa, som, hur tusan tänkte du? det enda jag kan säga är att, jag skulle inte göra såhär mot dig. frustrerande, jobbig och smärtsamt.

träffade paulina och drog ut i skogen på en sista tur me skrutten, sjukt härlig att bara få prata ur sig och bah skita totalt i vad jag sa, bara få ut mig det, och att någon lyssnade på allt jag sa, underbart, tack för det!

nejj, dax för nya utmaningar, nya resor och äventyr. när fan ska livet börja? det är värdelöst att va mellan stadiet att gå i gymnasiet och vara vuxen. Jag går inte i skola och får pengar för att va med kompisar och lära mig lite engelska glosor och spendera halva dagarna på att träna i stallet. Och jag har inga pengar, hus, fast anställning, bil eller häst. När fan ska livet börja? jag hatar dethär. såhär vill jag inte ha det, värdelöst är va det är. Ska jag bli vuxen ska jag tusan bli vuxen på riktigt. vinn en miljon åt mig tack.


oh btw, tack för en spark i häcken susanne, ja insåg nu hur mycke jag behövde skriva av mig.



Du måste förstå, motivet har aldrig matchat ramen

now i'm done believing you
you don't know what i'm feeling
i'm more than what you made of me
i followed the voice you gave to me
but now i've gotta find my own


go get them tiger

fyfan vilken lättnad! körkooort!

RSS 2.0