ofcourse my horse

de va super kul att ställa alarmet på mobilen på 03:50 igår kväll jag svär. .. när klockan ringde vare bara att kliva upp och äta frukost men innan jag kom dit så han jag både bli glad och sen sur. jag vaknade av mitt alarm men reagerade på att pappas klocka i rummet bredvid  inte ringde, jag klev upp för ja va så kissnödig att ja inte kunde ligga kvar men när jag kom in igen märkte jag att pappa inte gått upp?? .. ja började spåna och tankarna for runt, jag vet att min chef sa till att vi skulle börja tidigare men pappa hade inte sagt något om det, så jag tänte .. tänk om han bara skojade? .. väntade två minuter till och pappas klocka ringde inte så jag hoppade gladeligen ner i sängen igen som fortfarande va varm och mysig och min trötta bebis till hund kom och gosade, fan va skönt tänkte jag en hel timmes mer sönm! ja blev seg och slumrade till och DÅ .. DÅ RINGER PAPPAS ALARM. ohnow -.- . usch och fy och blä, de va bara att kliva upp .. ingen.

igår vare vatten krig på jobbet ;D , jag tror att jag förlorade men på fredag ska jag ha revange!

snartsnart kanske man har internet hemma igen .. ja börjar vänja av mig lite tror jag, sitter vid datan bara någon dag per vecka typ! känns skönt men ändå inte, men ja har inte panik längre iaf!

ska troligtvis träffa robyn idag men ja får se om de blir av, är lite småseg redan nu, vi får se, OCH BAJ DE VEJ .. jag kanske flyttar hem efter jul (; .. ingenting bestämt. only time can tell.

if you didn't know, this is life

& de sög ju.



BLÄ HURMÖR. så sjukt arg. nej, ja är lite lätt besviken bara. allt jag ber om är respekt, kan man inte få begära de? ta ansvar, det är inte bara ditt liv du leker med.

helgen har varit en bra helg, trots att jag är sjuk, fredagen spenderade jag pontus och simon hemma hos sofie med hennes familj, vi hade sjukt trevligt och de vart en toppen kväll trots blå-och bitmärken.
lördagen blev de sushi till lunch och sen grönalund, OCH JAG ÅKTE INSANE! ja fick stjärnor i huvet efter halva åkturen och ja blev ännu mer hes efter att ha skrikit igenom hela. men ja fick iaf sofie till att åka uppskjutet. nöjd! tror dock inte att sofie va lika nöjd med att blivit övertalad, varken innan eller efter ^^.
sen blev det middag på donken och jag och älskling åkte till fredrik för att träffa sabina och folk, trevligt till tusen med drog hem efter ett tag för ja va rätt slut. hade ju jobbat både torsdag och fredag med feber och sen druckit på fredagskvällen .. är man dum så är man.


det är hårt att ligga på topp.


bra carro, skitbra

kom precis på att ja glömt ta p-pillret i morse -.- ja hatar att gå upp fem varje morgon, ja e för trött för att man ska kunna begära att ja ska komma ihåg de där jävla pillret. kul natt jag kommer få, yey. jag som tänkte övningsköra, men nu måste ja väl skynda mig hem först och de är en ganska omväg och blää. cepepiller.

we were the lucky ones

juste, vet ni, ja såg markolio på ica i förrigår! vallt va?  nu vill ja bara möta gunnvald! . jag har kommit på namnet till min nya hund när ja skaffar en till, då kommer ja ha två av mina favorit killar! höhö ;)
i morgon ska jag till stan och möta min nojger, ska bli sjukt trevligt :) .. ska försöka hitta lite snygga kläder och köpa presenter till födelsedagsbarnen som fyller på söndag!

trött som fan idag, somnade på soffan igår kväll med ozzie som huvudkudde, myys.


helgen

fredagskvällen va lika trevlig som lördagskvällen, underbart folk, stan på fredagen och middag och filmtittning hos mig på lördagen. :) myyyyys.

nu sitter ja och planerar hur nyår ska firas, vadå de är inte långt kvar? höhö, julafton är redan bestämd men nu blire planeramera.

om jag kunde glömma, då kunde jag bli fri


titta & njut


Viggo

Bivråkens Dale "Ozzie"

Estrella

it's all about technique




Odebring

in my head, i see you all over me

trevligt sällskap och världens godaste dricka, nämligen hannas peach melba, bästa jag druckit, den ligger på en tapper andra plats efter mjölk på favoritdrycks-listan om jag skulle ha en sån vill säga (a). snart bär de av in till stan och festa. Möta massa folk och dansa. Nu sitter jag och sofie och äter middag, vi hittade lite pommes i frysen som vi friterat och saltat och nu doppas det för fullt i remoulad sås, nyttigt jag vet! i morgon blire nog donken till frukost när ja övertalat simon att köra oss. Man måste ju ha frukost?

TAGGADE TILL TUSEN, ha en trevlig kväll, vi ses i dimman.


so please won’t you tell me where the road will end

please won’t you understand that without you by my side, there’s no meaning
so will you ever love me again, only time will tell
i’m in a hurry, cause they’re waiting down in hell

And no matter what i say or do, the road lead back to you

fullt ös medvetslös

ikväll ska jag bli full!. nej fel. ikväll ska jag bli helt redlöst packad.
HOW AWESOME ISN´T THAT?

I’m a man alive cause I’m pretty sure I’m gonna die one day



ojoj

nu är ni sex stycken som läst! .. antar att jag är en av dom tre första som va nyss, men då blev ni tre till på bara några minuter .. sitter ni på jobbet och läser bloggar? eller är ni så lata att ni inte har några jobb? :O
:D  .. ja man får retas när man själv sitter på jobbet och är jätte trött för man gått upp fem på morgonen varje vardag man kom hem från island? .. 4.30 vissa veckor. SUG PÅ DEN.

nejj jobb vare va, måste bara ta en bit till mockaruta som en snäll man kom förbi med! as goda! hoppas ni är avundsjuka, dom va jätte goa. mouaha.


hööhö

har ni get upp nu?
precis 16 personer har läst bloggen varje dag de senaste fyra dagarna, ,idag är ni tre hittills. MEN VAD, jag har bara internet på jobbet (a)  .. tagit massa med fina bilder .. ska börja lägga upp mer bilder på bloggen också, typ som ett fotoalbum, fotoblogg? nje ja vene men foton iaf! mene nu ska vi jobba igen tror ja, ska fixa, boka och köpa saker till körkortsträningen idag .. kommer svida i plånboken men fan, körkort ska flickan ha.

.

Life is what happens to you
While you’re busy making other plans.


längtar redan till nästa helg

helgen slut .. de sög ju. vilket som suger mindre är att ja e hos min älskling elin! finally!
super skön helg, bio i fredags med pojkvän, mys hemma med film igår med vänner och idag elin; kan de bli bättre, elins data suger att skriva på. absolut inte mig de 'r fel på, nu ger jag upp. åker ut till ingarö igen och jobbar .. har tagit massa fina bilder på hundarna men fattar inte hur mobil-data sladden funkar så de får bli en annan gång.

btw, elins mammas paj är det godaste ja ätit.
over and out.






aj löv jo

<3


RSS 2.0