snart, snart är det våran tur!

satan vad taggad man blev till studenten idag när vi fixade lakanen till studentflaket!
de kommer bli galet kul & nu längtar jag till tusen, snart är det våran tur!






Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part

sista hejdå kramen, sista hejdå pussen, sista till i ögonen, sista ordet .. gosh. va svårt det kommer att va. när jag går igenom tullen med endast mitt handbagage som sällskap, vänder mig om en sista gång emot utgången och vinkar hejdå. usch vad jag kommer gråta, jag kommer gå runt som ett litet barn som tappat bort sin mamma på ett stort läskigt varuhus, folk kommer behöva ha parraplyn uppfällda. Där kommer jag stå, jag, min biljett & min mobil. hela månadens räkning lär ju avklaras bara där. det är nästan så att jag ångrar mig, okej tanken har slagit mig en eller ah flera gånger. men nejj! jag ska och vill åka, jag kommer aldrig få denhär möjligheten igen, den här chansen att uppleva och testa på det jag brinner för. aldrig att den här chansen ska få passera utan att jag tar den. några månader, de klarar jag väl? det ska jag klara. endast dit-resan bokad sen får vi se, only time can tell.
den 19 juni går mitt flyg till keflavik, inte långt kvar nu. spänning, nyfikenhet & rädsla.








Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Aww take me back to the start


på söndag är det dags!

två dagar efter studenten, eller ah knappt! .. drar vi jag och tjejerna till alanya i turkiet.ska bli så jäkla kul! längtar allra mest till studenten men längtar galet mycket till resan :) .. måste börja skriva packlista snart :O .. vad ska man ha med? jag som kommer få typ två veckors sommar i år har ju inte shoppas massa snygga sommar kläder direkt. de blir höst/vinter rid kläder, och kängor för hela slanten. såå, jag får de jag hade förra året , kanske kan klippa sönder nå jeans par till shorts och lång ärmad tröja till t-shirt, vi får väl se!
SÅ JÄKLA SKÖNT ATT ALLT SKOLARBETE ÄR KLART! Kommer inte börja längta tillbaka på några månader ;) .. ja vet att alla som gått ut börjar längta tillbaka efter ett år typ, för det är mycket slappare i skolan än ute i arbetslivet pluss att i skolan är man med vänner hela dagarna, lyx ju? ja kommer garanterat att längta tillbaka senare. Men nu lägger vi fokus på studenten och alanya! lägger upp lite bilder också.
avundsjuka? jag förstår er.










and so I let you blow my mind

middag och bål hemma hos belinda, mysmys! sen iväg en snabbis och jobba i stallet men nu är jag tillbaka och ska fortsätta en hel trevlig kväll med underbart sällskap :)
i morgon ska jag iväg dop, mitt kära kusinbarn ska döpas till Carla :) super fint tycker jag, ska bli kul att träffa släkten & i morgon fyller pappa och farmor år också, :) men innan dopet ska jag iväg och jobba,

fullt ös medvetslös!


the way you move ain't fair, you know

kuul, jag gick upp två timmar innan jag började min första lektion för att hinna ta bussen från pontus till berga, från berga och hem för att gå ut med hundarna och äta frukost innan skolan och sen cykla i regnet för att komma i tid till skolan. när jag väl kommit hit .. har vi kompledigt -.-
ja va i skolan 09.40 och vi börjar inte andra lektionen förens kl 13.00, de sög ju. eller ah irriterande va de eftersom jag stressat hela morgonen men de va rätt bra att jag kom till skolan ändå för nu sitter jag vid skolans datorer och pluggar på religions arbetet som ska in idag. har suttit i snart två timmar, så de har blivit några sidor nu. Förövrigt sitter jag och försöker övertala johanna att sola med mig och hon sitter och försöker övertala mig att vi ska gå och köpa choklad, vi får se vem som vinner.



And that was the day that I promised
I'd never sing of love
If it does not exist
But darling,
You are the only exception
I've got a tight grip on reality
But I can't let go of what's in front of me here
Because none of it was ever worth the risk
Well You are the only exception

morsning korsning

ehm jaah, den här morgonen/dagen blev väl inte direkt som planerad om jag säger så. vaknade 13:30! hundarna låg och sov upp hos mig, lika trötta som mig. Gårdagen var jätte kul trots att min kväll hade en taskig start, men vi hade hur kul som helst när vi väl va på festen!:)

efter hundpromenad och frukost gick jag ut och fixade i trädgården, så blir mamma glad, tog en dusch och nu sitter jag och väntar på min nojger. Vi ska plugga lite och förhoppningsvis kommer jag bli klar med allt skolarbete idag, i hope :)

en bild säger mer än tusen ord


detta ska firas

pommes, kött, beasås & sallad, jummi! mamma pappa och jag åt jätte god middag, så god att vi inte ens orkar efterrätten (; .. glassen, kolasåsen och marängerna får stå till i morgon eller natt-mat när jag kommer hem kanske? sound good to me.

& btw gottfolk, läsar rekord idag! 29 st som läst och de har ni lyckats göra 45 gånger tillsammans .. and hey, klockan är bara barnet! ;)

nu fick jag lite beslutsångest, denise har vin, ska ja eller ska ja inte dricka ikväll?
det är frågan (;
Nu måste jag börja fixa mig inför festen.


  see yah, don't wanna be yah.

jag har världens bästa lärare

FY FAN VAD JAG ÄR GLAD!
JAG HAR FÅTT GODKÄNT I MATTE B!
Först förstod jag inte vad paulo sa

jag- 'va .. ursäkta va sa du?'
paulo- 'ja, du har fått godkänt på provet!'
jag i chocktillstånd- ' VA, oj men aha okeej, men shit, .. va innebär det?'
paulo- 'ja men du har fått godkänt i kursen matte b, du har klarat hela kursen! dom skriver om ditt IG till ett G, så du får G i kursen matte b! grattis carro! fan känns det bra? du har kämpat så bra!'
jag fortfarande i chocktillstånd - oj shit, aha wow. ah åh de känns jätte bra, men shit är du seriös?'
Paulo skrattar-  'jaaa! men de är sant, grattis! jätte bra kämpat!'

sen fick ja tårar i ögonen och efter lite mer pepptalk, tackade jag paulo jätte mycket för all hjälp och sen sprang jag ut och ringde pontus!  Så jäkla lycklig jag är, känns så otroligt skönt! det känns som att jag gått ner typ tusen kg, som om jag haft hela världens tyngs på mina axlar och nu försvann det, SHIT säger jag bara, vilken känsla.

har även pratat med många av mina andra lärare om betygen så jag vet vart jag ligger och jag har konstaterat att jag har världens bästa lärare. okejj, några går ju att diskutera men that's not the point.

Nu ska jag plugga klart det sista arbeterna i hela gymnasietiden som jag har kvar sen ska jag dra till stallet och jobba lite & ikväll ska jag möta denise och rosa och åka till sofies student skiva! :) kommer bli toppen!

over and out.

kiwi beroende

lugnt dag idag, har försökt plugga religion, lyckades skriva lite på arbetet och har svarat på massa frågor men frågorna är så jobbiga för man ska bara skriva sina egna tankar. Sen hade pappa fullt upp i trädgården så mamma övertalade mig att åka och shoppa bikini ist! hur kan inte de va lockande? :D.


Bild lånad från lindex.
Denna köpte ja på lindex, hur söt som helst men tror att 
jag ska ta bort de där som hänger,vi får se. svarta trosor till  (:


Bild lånad från stadium.
Denna hitta ja på stadium, lite mer snygg än söt, och matchande trosor.
Köpte även svarta trosor så man kan välja! :D


De va bikinisarna de, har fixat pengar till slutskive biljetterna också (:
de kommer bli så jäkla lyckat!
jag längtar så jag dör, snart är vi där! fan va bra vi är.

Imorgon är det skola, jobb, plugg & sofies studentskiva, kommer bli askul(: & btw, jag har blivit kiwi beroende tror jag, kan man bli det? jag äter minst 4 om dagen. de är hur gott som helst! och symptom på min så kallade sjukdom har lindrats lite, mår mycke bättre nu när ja ätit dom, kanske ska fortsätta me de.


jordnötssmör på pinne

 ja har tamejfan' börjat få lite färg nu! lite chockad eftersom ja brukar hålla mig rätt vit hela somrarna annars ;) men inte i år. måste se lite brun ut, till student klänningen :D .. inte långt kvar nu, är både glad och har panik, så mycket kvar tills dess och när det väl är studenten är det inte långt kvar till jag drar(!). Men en sak i taget, först ska allt skolarbete bli klart. vilket är; en engelska uppsats, ett fördjupningsarbete i religion, svara på frågor om hunduismen i religion, en redovisning i naturkunskap b, en redovisning i filosofi a, en redovisning i historia b, ett engelska prov & ett fråge papper i religion b. skrev ett psykologi prov idag också, de va väl inte så mycket? 
Känner mig inte sådär jätte sugen att börja men de är bara att bita i det sura äpplet.
Jag höll på att bli galen idag när jag skrev psykologi provet, jag har aldrig varit med om värre prov tillfälle. De började med att läraren dumförklarade mig, ja råkade säga fel prov,eftersom att det var ett omprovs tillfälle så skrev många olika prov, jag skulle säga namnet på de första men råkade säga namnet på de andra, då bah "ha ha, herregud, de är ju olika saker, kan du inte det nu så lär ju inte dehär gå så bra!" bah, URSÄKTA MIG?!. Sen när vi väl börjat skriva våra prov så avbryts vi av att de kommer in typ 8 pers till som ska skriva prov, då ska dom komma in i klassrummet dra runt stolar och sätta sig och säga vad för prov dom ska ha osv, sen hade inte läraren kopierat ut tillräckligt många prov så han va tvungen att gå och kopiera mitt i allt och då började ju alla prata och ingen lyssnade trots att flera av oss sa 'va tysta, vi försöka skriva prov'. iaf, Jag som faktiskt har svårt att koncentrera mig på prov och har jätte lätt att bli distraherad bara satt där och blev skit irriterad. inte nog med de, sen kom ännu ett gäng elever som skulle skriva prov & så började de om igen, prat och drag i stolar och prat om prov. suck. Eleverna har ju inte gjort något fel, eller jo de va jävligt irriterande att dom inte kunde bete sig normalt och hålla tyst när dom ser att folk redan sitter och skriver prov,. men själva sitsen läraren fick, tre grupper som kom i olika tider, vi hade fått tiden 14.00, sen kom några typ 10 över och resten typ 20 över. Och sen att han inte hade kopierar ut tillräckligt med prov och inte hade koll på någonting är jävligt dåligt. Jag va ju redan sur sen dumförklaringen liksom, så om han sätter ig på mitt prov så ska jag fan kräva ett omprov eller ett g. shit va skönt de va att skriva av sig (;

Efter provet så gick jag upp till sporthallen och solade lite, sen åkte ja hem hämtade två av hundarna och tog bussen till ica där jag skulle möta mamma, vi handlade lite mat, pizza och glass ;) .. har ni smakat den där ben & jerry på pinne? usch säger jag bara. jag som ändå är ett ganska stort fan av ben & jerrys, men nejj, den va inget för mig, de va som jordnötssmör på pinne. skulle varit mer vanlij och ljusare chocklad (A).


Nu sitter jag här och har lite ångest eftersom jag borde plugga, kom hem ifrån centrum för ett tag sen, pojkvännen skulle köpa kostym och ville ha hjälp, så jag pontus och simon åkte till dressman typ 10 min innan de stängde, pontus? .. tidsoptimist? nejnej. han köpte en svart fin kostym och jag och simon lyckades övertala honom att köpa en ljusblå slips som matchar till min studentklänning! :D

back to real life, nu väntar skolböckerna.



"är hon berusad?"



Gårdagen va hur mys som hels, trots backsmällan. jag pontus och sabina gick till sabinas häst och packade lite mat och gick sen och mötte torun på garnsviken, hur varmt som helst men vattnet är forfarande superkallt. Senare på kvällen efter att jag och sabina varit förbi i mitt stall och jobbat så va de pizza dags och sedan film :). 

de har regnat sen 5 i morse, japp .. ja har varit vaken sen dess, min idiot till hund har ylat helt natten och hålls sin kära matte vaken ganska många timmar. Sov ju bara 3 timmar förra natten så jag tyckte att jag förtjänade lite sömn, men icke. Sen har jag varit ute mellan 8 och 10 och jobbat, jätte ren och fräsh när mamma kom och hämtade mig ^^, vi åkte till ica för att köpa ngt vätskeersättande men vi åkte hem med gott bröd, kladdkaka, saft och kiwi. när vi kom hem hade pontus fixat frukost och vi slängde oss i soffan och kollade på flera cd-skivor ifrån the OC säsong tre, såå bra! mitt i allt spännande drama så dör tv,.

När de regnade & åskade som mest gick jag och pontus ut och satte oss på balkongen, fillt, tändaljus & infravärme. gos :) jag älskar när de åskar och regnar, så jäkla mysigt! iaf om man är under tak eller i en bil.

Nu sitter jag och pluggar på ett prov och en redovisning som båda är i morgon, dötrist men måste göras.. snart kallar jobbet igen.

galenskaper

*jag ska aldrig mer festa på en jobbhelg
*jag ska aldrig mer låta sofie få bestämma
*jag ska aldrig mer dricka ren likör & 7.0or

galen kväll och natt som var grymt värt allt, .. men inte nu dagen efter. Sofie lovade mig på fyllan att hon skulle hjjälpa mig i morse, ja skulle ju upp och jobba klockan 7!! och tro de eller ej , men jag lyckades väcka henne:D. Va hemma vid 4 i morse och gick upp till jobbet kl7. galen kväll igår som sagt, jb hade mösspåtagning på tommys, sen missade vi två bussar, sen efterfest vid kanalen typ. trevligttrevligt!
!


27/4-2007 <3


Babe jag älskar dig!


snart är det över

OM EXAKT TVÅ VECKOR TAR VI STUDENTEN! galet så fort tiden har gått & om två veckor är det två dagar kvar till jag och tjejerna beger oss till turkey! awesome :D.

Hittade inte min matte lärare .. missade honom precis sen drog han hem men jag hoppas innerligt att han svarar på mina desperata mail om vad jag fick för betyg (a). försov mig i morse så jag tvingade hem torun till mig för att äta lunch, sen åkte vi till skolan för att ha två lektioner, efter det vare solarie dags & jag lyckades faktiskt sola utan att bränna mig ;). har varit i stallet och jobbat och kom nyss ut ifrån duschen, sofie och denise är påväg hem till mig så får vi se vart de bär av. grym fredags kväll som egentligen borde spenderas framför skolböcker .. men fan, vem orkar det?


vi ses i dimman


& helt plötsligt är det sommar

min bästavän at the moment
min bästavän at the moment

efter två lektioner i skolan, ett ganska lyckat prov och stalljobb har jag legat och solat på tomten, super skönt!. Solariet var stängt idag men vad gör väl det när de är sånt här toppen väder? ge mig mermermer, måste hinna få lite färg innan studenten och turkiet resan den 6juni!. Har hunnit motionera hunden också, men vi var inte direkt helt överens idag .. lite bråk både på vägen till stallet och när vi var där. Sen tröttnade han väl och tänkte "FAN, surkärringen kommer ju inte ge sig, ja får väl ge upp" efter det var allt frid och fröjd.
Mötte sofie en snabbis också, o fick studentskive biljetten till hennes skriva som är på onsdag, tagga!

Paulo den jäkeln hade rymmt från skolan idag så jag ska försöka haffa honom i morgon ist! önska mig lycka till.

And the truth, you know love is all we need



Guten morgen fan!
Det är bara att ta sig upp, hur skön sängen än är. Jag känner mig lite som kalle anka när han blir väckt i husvagnen, ni vet, i filmen som alltid visas på julafton?
ungefär så pigg känner jag mig nu.

Jag ska försöka leta upp min matte lärare idag, jag hoppas på att han har rättat proven för jag blir snart tokig. Jag skrev nationellt prov i tisdags i typ 2,5 timme och jag är jätte nervös för vad resultatet blev. & idag är det naturkunskaps prov också .. sen är det bara 11 skolarbeten kvar, hejja.


dagens citat


av våran lärare

-" finns det någon elektronik kunnig här?, jag behöver hjälp med tvn "
-" du kan låna torun, hon brukar sabba det mesta! " ;)


hur ska jag hinna?

Böckerna staplar sig i stora högar här på bordet och ändå är ingen av de öppnade-.- ,  jag kommer aldrig gång med pluggandet även om jag vet att jag kommer få panik och ha det väldigt jobbigt, dagen innan betygen sätts .. jag gör det inte enkelt för mig själv precis.
Snart försinner jag här bakom, om ni undrar vart jag tar vägen ;)

Jag kan ju inte precis påstå att jag förstår dehär med bloggdesign, inställningar osv, men va tusan? jag ska försöka tvinga (läs muta) på torun de arbetet, hon brukar kunna såntdär (;  peppar peppar*

Meningen med den här bloggen är att min familj, vänner och andra nära och kära ska ha en susning om vad jag pysslar med när jag har åkt till den stora ön! & förhoppningsvis kan jag också dela med mig via bilder ;)

de här blev väl ett lyckat 'första inlägg'? awesome!


RSS 2.0